المقادير
كيلو لحمه بتلو شرائح
2حبة طماطم متوسطه
1 حبة فلفل احمر
1حبة فلفل اخضر
بصله كبيره مفرومه
نص كوب بقدونس مفروم
معلقه صغيره بودرة ثوم
معلقه كبيره زعتر
ملح وفلفل
الطريقه
توضع الطاسه ويوضع بها الزيت يوضع البصل ويشوح شويه وننزل عليه بالحمه البتلو
الشرائح وتقلب حتى التشويح ايضا وننزل عليه بالفلفل الاحمر والاخضر
ويقلب ونضيف الطماطم مع بودرة التوم والزعتر و1/2 كوب ماء
والملح والفلفل الاسود ينضج على البوتجاز 50% ويضافو فى طاجن
ويكمل الاستواءفى الفرن على حراره متوسطه لمدة تلت ساعه تقريبا
وبالف هنننننننننننننننا